Online winkelen bij TWinklingnails om snel van geweldige producten te kunnen genieten!


Kortingen of gratis verzending bij een order boven €40,- zie je niet automatisch verschijnen in je bestelling, Je ontvangt van mij ná het plaatsen van je bestelling een factuur met het gecorrigeerde bedrag met een betaalverzoeklink in je mailbox. 

Komen afhalen op afspraak kan natuurlijk ook, dat scheelt verzendkosten. Dan kies je voor contant bij afhalen. LET OP! Nu tijdens de Lockdown dient ook bij het kiezen voor contant bij afhalen ook online betaald te worden, zodat het afhalen zonder toegang in de salon kan plaatsvinden. Zet bij 'Overige info' de dag en tijd neer wanneer je je bestelling komt afhalen.

De vaste afhaalmomenten zijn:

ma - di - wo- do tussen 17.00-18.00 uur

vr - zat tussen 11.00-12.00 / 17.00-18.00 uur

Vragen? App me gerust even op 06-29601966. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren.

Bij een order van € 40,00 of meer, is de verzending gratis! 

Spaarsysteem

Bij een besteed bedrag van €25,- (geldt voor zowel behandelingen, producten, webshop) spaar je online 1 spaarpunt. Bij 10 spaarpunten kan je deze inzetten voor 10% korting.


 

TWinklingnails

LOVELI DEO'S

Loveli dameslijn aluminiumvrije deodorants in diverse geuren in 75ml, 30ml of mini formaat. Ook de navullingen vind je hier.

REBEL DEO'S

Rebel herenlijn aluminiumvrije deodorants in diverse geuren in XL75ml, 30ml formaat. Ook de navullingen vind je hier.

LOVELI BODY

Loveli heeft voor haar heerlijke (100% troepvrij natuurlijk) body producten.

REBEL BODY

Rebel heeft voor de stoere mannen heerlijke body producten. (100% troepvrij natuurlijk)

LOVELI FACE

Loveli heeft heerlijke verzorgende gezichtsproducten voor dames. 100% troepvrij natuurlijk.

REBEL FACE

Rebel heeft voor de stoere mannen heerlijke gezichtsproducten. 100% troepvrij natuurlijk.

LOVELI FOOT

Loveli heeft ook voor de zweetvoetjes 100% troepvrije, natuurlijke producten.

Parfums dames

Yodeyma parfums zijn heerlijke betaalbare Eau de parfums gebaseerd op dezelfde geuren als van de grote topmerken. Er is voor iedereen wel een geschikt geurtje! De parfums zijn voordelig geprijsd en tóch van hele goede kwaliteit! De geur blijft de hele dag hangen. In de formaten 15ml-50ml-100ml verkrijgbaar.

Parfums heren

Yodeyma parfums zijn heerlijke betaalbare Eau de parfums gebaseerd op dezelfde geuren als van de grote topmerken. Er is voor iedereen wel een geschikt geurtje! De parfums zijn voordelig geprijsd en tóch van hele goede kwaliteit! De geur blijft de hele dag hangen. In de formaten 15ml-50ml-100ml verkrijgbaar.

Tanningproducten MARC INBANE

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards én verkrijgbaar in meer dan veertig landen. MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen (M/V) gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

Overig

Nagel- en handverzorgingsproducten

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@TWinklingnails.nl


 

E-mailen
Bellen
Info